Firma de contabilitate




Abia am așteptat sa am puțin timp liber pentru a va spune ca săptămâna asta am primit o veste ce m-a făcut fericita. Acum știu ca părinții mei vor fi mai liniștiți, vor avea o bătrânețe mai frumoasa. Mama si tata si-au dorit mult copii si au luptat pentru mine si fratele sa avem tot ce ne trebuie, sa ajungem sa ne îndeplinim toate visele.  

Anul trecut fratele meu a decis sa-si deschidă o afacere, un magazin cu îmbrăcăminte. Părinții nu au fost prea incantați de decizia luata de fratele meu. Dar asta era visul lui si l-am susținut toata familia. In primele luni magazinul nu  a mers bine. Acesta dându-și dat seama că avea nevoie urgent de un specialist pentru a face inventarul activități financiare pentru o anumită perioadă de timp.  

Fratele meu știind că eu le am cu internetul, m-a rugat să-i caut pe cineva de specialitate. Spre surprinderea mea, nu am nevoită să “sap” prea mult fiindcă mi-a apărut imediat firma de contabilitate despre care am aflat că are o echipă tânără care este pregătită  să stea la dispoziție cu soluții elegante, practice si eficiente.

Aceștia sunt o echipa de profesioniști care  asigură performanța  business-ului clientul, iar activitatea ta se va desfășura in siguranța. Asigură servicii  contabile, contabilitate financiara, servicii de audit, servicii de salarizare si personal, expertiza contabila pentru toate tipurile de societăți comerciale.

Mai ales văzând că această firmă are contabil București , mi-am zis că asta este exact ce îi trebui fratelui meu. Așa că l-am sunat și i-am dat detaliile acestei firmei.

După câteva zile fratele meu m-a contactat și mi-a dat vestea că este foarte mulțumit serviciile acestora, iar secretul   este comunicarea permanenta cu clientul, cunoașterea si implicarea in activitatea acestuia pentru a oferi cele mai bune soluții problemelor sale.


Mi-a mai spus că cunoștințele lor in domeniu sunt la cel mai ridicat nivel, au infrastructura necesara pentru a evolua o data cu trendul impus de piața si factorul social, baza tehnica si bineînțeles productivitate unui business..
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Serial- Criminal Minds (2005)

Fii in trend

Merchandise magazin online cu ghiozdane minecraft