Behosting.ro i-a oferit super servicii amicei mele

Amica mea care este pasionata de scris, ii place sa așterne gânduri, sa compună poezii de dragoste, sa compună eseuri cat si sa facă referate. Mi-a povestit de pe vremea când era eleva, in fiecare an o lăudau profesorii pentru frumoasele ei compuneri s referate. Era cea mai buna din clasa la acest lucru. Atunci când scrie, intra ca si cum in lumea ei unde îşi da frâu liber imaginației si a sentimentelor in care le exprima extraordinar de frumos in cuvinte.

Mi-a mai povestit ca pe vremea când era mica, unele compuneri ale ei ii făceau sa plângă sau sa rada pe cei care le citeau. Acum câţiva ani amica mea navigând pe internet a dat peste niște bloguri care citindu-le articolele i-a plăcut foarte mult, atât de mult încât i-a venit ideea sa-si Faca si ea un blog unde sa scrie orice îşi dorea ea.

Așadar s-a pus pe treaba, si-a creat propriul blog si a început sa scrie. Primul ei articol pe blog cu titlul „Pasiunea”, un articol sensibil ce a avut un mare succes, la el a primit o mulțime de like-uri si comentarii de încurajare de la cititori. Amica mea a devenit din ce in ce mai entuziasmanta, începuse in fiecare zi sa scrie si sa posteze cate un articol. Adunase mii de cititori cat si si-a făcut foarte mulți prieteni de pe urma acestui blog. Prieteni care de ziua ei i-au făcut cadou un domeniu ro, ea era puțin derutata fiindcă nu prea știa cum funcționează un site. Ca sa inteleaga mai bine i-am dat in link către o pagina informative sa citească despre găzduire web si m-am oferit eu sa o ajut cu acest domeniu sa-si găsească o firma rezonabila.

Așa ca m-am pus sa caut pe internet si am găsit această firmă de gazduire site . Imediat i-am dat site-ul şi-a înregistrat domeniu. Mi-a spus e mega mulţumită de serviciile lor. Si-a ales singura tema pe care isi dorea sa arate propriul site, s-a bucurat mult când a găsit tema la care visa sa reprezinte imaginea site-ului ei. Apoi a început sa scrie si cu mai multa inspirație si pasiune.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Merchandise magazin online cu ghiozdane minecraft

Descarca muzica in format mp3