Noua platforma de fotografi

De ceva vreme ești din ce in ce mai bun in domeniul artei fotografice? Progresezi din ce in ce mai mult, obții poze din ce in ce mai frumoase si deja ai un număr mare de poze de calitate? Sunt in calculatorul tău, le știu cei apropiați sau prietenii si te încurajează sa le difuzezi pe Web? Poate ca vei fi remarcat si vei reuși sa trǎieşti din pasiunea ta.

Dar oare care sunt cele mai bune modalitǎţi pentru a te face cunoscut? Acum câteva zile am aflar de o super platforma ce iți vine in ajutor cu câteva piste pentru a exploata la maximum potențialul Internetului.

Creează un portofoliu de calitate intr-un catalog fotografi. Orice fotograf ar trebui sa prezinte un portofoliu de calitate si seducător. Dar si complet. Acesta este un instrument « must have » pentru a se face cunoscut si pentru a putea pătrunde in lumea World Wide Web. Pozele pe care alegi sa le prezinți in catalog ar trebui sa fie cele mai bune, aici ai putea sa iți prezinți serviciile dar si modalitatea prin care poți fi contactat.

Site-ul fotografi.pixl.ro este cel mai nou catalog fotografi care te ajuta sa te faci cunoscut. Munca si serviciile tale vor fi astfel cel mai bine prezentate.

Este un instrument extrem de puternic, o descoperire foarte buna pentru toți fotografii. Un catalog plasat sub semnul îndrăznelii si al originalității. Ideal pentru toți cei care vor sa îşi prezinte cat mai frumos pozele lor.


Eu tocmai i-am recomandat aceastǎ platformǎ unei prietene care este înnebunitǎ de a face fotografii şi are calculatorul plin de poze cu frumoase peisaje. Mi-a spus că e foarte mulţumită şi că  un site mai bun ca acesta nu există.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Serial- Criminal Minds (2005)

Cele mai frumoase bratari personalizate prin gravura

Fii in trend