Afacerea fratelui meu a crescut datorita Email Marketing

Servicii Email Marketing
 Abia am așteptat să am puțin timp liber pentru a vă spune că săptămâna asta am primit o veste ce m-a făcut fericită. Acum 6 luni fratele meu a decis să-și deschidă o afacere, un magazin online cu unelte și scule. Părinţii nu au fost prea încântați de decizia luata de fratele meu. Dar asta era visul lui și l-am susținut toata familia.

In primele 2 luni magazinul online a mers bine, aveam speranțe cu toții ca va merge si mai bine, dar nu a fost așa. In fiecare lună a scăzut vizitatorii pe site si normal ca a scăzut si vânzările. A mers tot așa pana când nu se mai vindea nimic.

Fratele meu era disperat. Aşa că pentru a-şi putea promova mai mult această afacere, l-am sfătuit să contacteze agenţia de email marketing, de care eu sunt foarte mulţumită de serviciile lor în comparaţie cu celelalte servicii ce le-am folosit până acum pentru a îmi creşte numărul de vizitatori pe site-ul meu. Fratele meu nu ştia nimic despre această firmă, aşadar i-am explicat şi că: Agenţia această în comparaţie cu celelalte îi oferă următoarele servicii incluse Pachetul Email Marketing .


Aceste servicii include: 
  • Expedierea email-ului lui publicitar, oferta companiei fratelui la utilizatori din baza lor de date. Nu este nevoie să le pună la dispoziție baza lui de date cu utilizatori. ( Totuși, le poate trimite si la utilizatorii puși la dispoziție de el);
  • Îi oferă statistici complete cu privire la rata de deschidere si click-ul pe linkurile incluse in email. Garantează minim 5% rata de deschidere;
  • Îi pune la dispoziție baza de date cu email-uri ale utilizatorilor care au deschis si citit email-ul publicitar;
  • Au baze de date cu utilizatori persoane fizice ( 250.000) si persoane juridice pe județe ( 40.000);
 Fratele meu i-a plăcut ce a auzit şi i-a contactat imediat. Iar zilele trecută am primit marea  veste de la el, această fiind că i-a crescut numărul de vizitatori  foarte mult cât şi vânzările la produse. Era extrem de bucuros.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Merchandise magazin online cu ghiozdane minecraft

Descarca muzica in format mp3