Craciunul....



Vine din nou Craciunul, s-a impodobit orasul cu beculete colorate pe care sper sa ma plimb si in acest an intr-o seara prin oras sa le vad….

Oamenii incep sa se pregateasc, imbulzandu-se prin magazine facand cumparaturi, luand mancare si cadouri, preparand mancaruri asa cum e daltina pentru aceasta sarbatoare din fiecare an…

Sper ca in acest an, sa nu mai se umple spitalele de cei care baga in ei fara masura, ca si cum le-ar fugii mancarea si bautura din frigider, facandu-si rau sanatatii , din pacate nu multi suntem care intelegem in ce ar trebui sa conste aceasta sarbatoare.

Craciunul e o sarbatoare minunata, in care trebuie sa ne bucuram de ea, facandu-I pe cei dragi sa zambeasca, sa devenim mai indulgent, generosi si mai buni unii cu altii, sa facem surprize, sa stam la povesti in seara de Craciun, sa stam langa brad si sa ne povestim amintirile placute din viata noastra.

Imi amintesc cat de frumos era in vremea cand eram copil, ca imi placea sa privesc cum se impodobeste bradul, si cand stateam langa bradul verde , impodobit cu multe beculete de toate culorile, dulciuri, globulete, beteala si simtit mirosul de brad . Il asteptam nerabdatoare pe mos Craciun, intrebandu-mi: oare ce cadou gasesc sub brad, dimineata cand ma voi trezi?

Dimineata ma trezeam entuziasmanta sa ma duc cat mai repede , sa vad ce cadou
gasesc sub brad, si chiar daca nu gaseam de fiecare data cadoul ce mi-l doream, ma bucuram ca acel mos Craciun s-a gandit la mine…

Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!! Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .


Craciun Fericit si un An nou mai bun !


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

"Indrazneste sa castigi !"

Bratari

Merchandise magazin online cu ghiozdane minecraft